Klacht: ontvangen van uw emails

op 03 mei 2017 over lexamore.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb per ongeluk een email geopend van een oude vriendin. Ik dacht dat contact zocht me me. Nu zit ik op Lexa. Niet dat ik ooit heb ingelogd als kandidaat maar ik blijf emails ontvangen. Hierin staat indien niet gewenst niet op reageren. Dit doe ik niet maar blijf de emails ontvangen.
Kortom graag mij uit uw email bestand verwijderen.

Gewenste Oplossing:

als ik geen emails meer ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lexamore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lexamore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jaem