Klacht: ontslagen om ongeldige reden

op 19 juni 2021 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het niet normaal hoe ik behandeld ben, ik ben ontslagen door een ongeldige reden. Hierbij heb ik verteld waarom ik thuis ben gebleven. De weekend ervoor had ik zeer last van mijn tand omdat ik een wortelkanaalbehandeling heb gehad, ik ben op een zaterdag gewoon gaan werken en die zondag niet omdat ik er echt last van had. De week erop lag mijn oma in het ziekenhuis vanwege een operatie wat ze aan moest gaan, hierdoor heeft ze in een coma gelegen en heeft ze het niet gehaald, dus best logisch dat ik niet naar werk kwam omdat ik met mijn familie wou zijn en afscheid wou nemen. Maar dit is zwaar respectloos behandeld.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een excuses voor deze respectloze behandeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sibelyilmaz