Klacht: ontrecht geld van mijn rekening

op 12 augustus 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wordt hier niet goed van ik heb al zoveel kosten en duidelijk uit gelegd dat ik met de postcode loterij mee doet en dat ik daar niet mee wil stoppen maar dat jullie ontrecht geld van mij rekening halen vind ik heel brutaal jullie kunnen toch niet in me portemenee kijken ik heb er slape loze nachten van 49 euro is een hoop geld voor mij ik hoop datjullie mij begrijpen met vriendelijke groeten carla meppelink

Gewenste Oplossing:

niet te vreden schandalig

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zaza49