Klacht: Ontevreden over balayage

op 18 november 2016 over Team Kapsalon in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag mijn haar laten doen bij Team in almere en ondanks dat het daar in de spiegel nog oke leek ben ik thuis totaal niet tevreden. De bovenkant heeft een rode gloed en de balayage is niet eens echt zichtbaar.. totaal niet zoals de foto die ik liet zien en de voorbeelden die waren besproken. Daar betaal je nou zoveel geld voor.

Dit is al de 2e keer dat ik dit heb bij Team.

Gewenste Oplossing:

Als mn haar de kleur heeft hoe ik het in mijn hoofd heb, maar op weer 3uur zitten ziet ik niet echt te wachten. Anders een deel van mijn geld terug. Ik hoop dat de kapsters meer hun mening gaan uiten en niet op alles van de klant ja zeggen als het niet haalbaar is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Team Kapsalon over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Team Kapsalon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Team Kapsalon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Team Kapsalon

Heeft op 21 november 2016 om 14:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door SchuurD