Klacht: Onterechte omzetting abonnement en incasso

op 03 juni 2016 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Huurwoningen.nl is enkel een geldmachine die lidmaatschappen probeert te incasseren. Ik meldde mij aan voor een gratis account. Vervolgens worden er toch pogingen gedaan geld te incasseren van mijn rekening. Ik vond het al vreemd dat je voor gratis toch een bankrekeningnummer moest doorgeven.
In hun voorwaarden staat (zie site) dat ze zelf veranderingen mogen aanbrengen in jouw profiel. Ze zetten ze dus zelf mensen om van gratis naar premium (=betaald).

Gewenste Oplossing:

Mij geen incasso's meer sturen en ook andere mensen niet meer oplichten.

Bericht van Huurwoningen.nl

2 jaren geleden - Geachte klant, Wanneer u zich inschrijft voor een premium zijn de eerste 7 dagen gratis. Daarna betaald u €19,95 per 30 dagen. Dit word ook tijdens het inschrijven waar u uw rekeningnummer invult vermeld. Na deze 7 dagen gaat de betalingsverplichting van kracht die loopt d.m.v. een automatische incasso. Wij hebben niet de mogelijkheid om uw account om te zetten. U heeft zich ingeschreven op 02-05-2016 en uitgeschreven op 03-06-2016. Dit is buiten de eerste 7 dagen. Graag zien wij het stukje uit onze voorwaarden tegemoet dat wij uw account om mogen zetten van een gratis basisaccount naar een premium account. Met vriendelijke groet, Klantenservice Huurwoningen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningen.nl

Heeft op 06 juli 2016 om 10:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

De klachten die worden ingediend handelen wij intern af. Wij kunnen alle gegevens betreffende uw account per e-mail toezenden, ook kunnen wij dan uitleg geven over de factuur die u heeft ontvangen. Wij plaatsen deze gegevens uit privacyoverwegingen niet online. Wij verzoeken u uw klacht in te dienen op onze website zodat dit bij de juiste afdeling terecht komt.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Huurwoningen.nl

Alle klachten die gemeld zijn door PJWee