Klacht: Onterechte incasso

op 23 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd vandaag zojuist telefonisch benaderd door een medewerker van Direct Solutions. Dat ik een achterstallige betaling heb van een éne instantie genaamd Benelux korting b.v. deze instantie zou mij op 19dec 2016 hebben benaderd voor korting op hotels. Aan direct Solutions laten weten dat ik hier geen weet van heb en dat ik geen contract ben aangegaan. Volgens de medewerker aan de telefoon heeft het bedrijf mij een email verzonden met een koopovereenkomst. En dat ikzelf deze koopovereenkomst niet tijdig heb afgemeld. En dat ik moet betalen anders komt er een deurwaarder erbij. Nu opeens krijg ik een email met een kenmerk om een bedrag van 142,40 te betalen voor 28-02-2018. Zonder enige informatie over de instantie Benelux korting of koopovereenkomst.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik weet dat dit een goedkope zwendel is

Alle klachten die gemeld zijn door rash19