Klacht: Onterechte betaling !!

op 19 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Blijkbaar ben ik anderhalf jaar geleden gebeld voor een of andere verkoop actie. Ik bedank ALTIJD verkoopacties via de telefoon daar doe ik niet aan mee !! Ik weet geeneens meer om welke actie het ging. Heb nooit meer iets vernomen, gehoord of een mail oid ontvangen. En nu wordt ik gebeld door een incassobureau of ik wil betalen ?? Wat klopt hier niet ? Stuur mij maar een bewijs van de zogenaamde overeeenkomst en de factuur die ik nooit ontvangen heb en de bewijzen van herinneringen van aanmaningen. Ik ga niet betalen voor iets wat ik nooit ontvangen heb….

Gewenste Oplossing:

Als de betaling ongedaan gemaakt wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Direct Solutions in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door nicolette Pol