Klacht: onterechte ban

op 17 december 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn account is geblokkeerd omdat ik zogenaamd coins kocht/verkocht maar dat heb ik nooit gedaan ik heb ook al 3 keer gemaild maar krijg steeds dezelfde reactie met de tekst dat ik coins kocht/verkocht voor de rest niks ik vind dit heel amateuristisch

Gewenste Oplossing:

als ik mijn account weer terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lucacestarikoek