Klacht: Onterechte afschrijvingen

op 23 mei 2016 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik las op de site dat ik een week gratis toegang had en kamers kon bekijken. Als ik mij binnen een week afmeldde zou ik niets hoeven te betalen. Dus heb ik via de site laten weten dat ik mij afmeldde. Desondanks werd er toch € 19,95 afgeschreven. Ik heb dit laten storneren. Nu dreigen ze met een deurwaarder

Gewenste Oplossing:

Wanneer de factuur vervalt. Ik heb er ook geen gebruik meer van gemaakt en nooit meer ingelogd. dat kunnen zij ook zien. En graag excuses.

Bericht van Huurwoningen.nl

1 jaar geleden - Geachte heer/mevrouw, U heeft een premium account aangemaakt op 30-01-2016. Uw account is uitgeschreven op 02-04-2016. Dit valt ruim buiten de 7 dagen. De in en uitschrijving blijft te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid. Wanneer u van mening bent dat uw account eerder is uitgeschreven, dan heeft u hier te allen tijde een uitschrijf bevestiging van ontvangen. Graag zien wij deze tegemoet op het e-mailadres info@huurwoningen.nl zodat wij dit voor u in orde kunnen maken. Met vriendelijke groet, Klantenservice Huurwoningen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningen.nl

Heeft op 25 juli 2016 om 12:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

U heeft een premium account aangemaakt op 30-01-2016. Uw account is uitgeschreven op 02-04-2016. Dit valt ruim buiten de 7 dagen.
De in en uitschrijving blijft te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid.

Wanneer u van mening bent dat uw account eerder is uitgeschreven, dan heeft u hier te allen tijde een uitschrijf bevestiging van ontvangen. Graag zien wij deze tegemoet op het e-mailadres info@huurwoningen.nl zodat wij dit voor u in orde kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Huurwoningen.nl

Alle klachten die gemeld zijn door John Gieles