Klacht: onterecht geld afgeschreven

op 23 januari 2014 over Meetic.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er wordt maandelijks geld afgeschreven door meetic.com en hier heb ik geen toestemming voor gegeven. Het gaat om een bedrag van 12,95 per maand. Ik heb wel een account gehad bij Lexa maar dit was een eenmalig account ik heb er geen toestemming voor gegeven om dit door te laten lopen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag het onterecht overgemaakte geld terug (2 maanden) en dat verdere incasso per direct stopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Meetic.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Meetic.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BiancaP80