Klacht: Onterecht geld afgeschreven !

op 01 augustus 2016 over docdata payments in de categorie Financieel Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondag 31-07-2016 hebben zonder mijn toestemming 6,00 van mijn rekening afgeschreven. Ik heb gelijk de rest van mijn rekening, het overzicht gecontroleerd en kwam tot de ontdekking dat jullie op maandag 15-02-2016 ook geld van rekening hebben gehaald, dit maal ging het om 12,00! En hier heb ik ook geen toestemming voor gegeven. Dus het zal fijn zijn als jullie 18,00 terug storten op mijn rekening!
En verder de vraag hoe kwamen jullie aan mijn rekeningnummer?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug krijg,en dat jullie mijn rekeningnummer verwijderen uit jullie incassosysteem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over docdata payments

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar docdata payments over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over docdata payments nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hengel77