Klacht: ONTERCHTE FACTUUR AFSPRAAK WAS VLAK VOOR DE KERSTDAGEN

op 18 december 2012 over Tandartsen in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 18 december 2012 heb ik een onterechte rekening ontvangen van tandarts Drent van Tandartspraktijk Drent en Beuger.
Ik heb met hem een afspraak gemaakt vlak voor de Kerstdagen.
Echter, zonder een belletje of zonder kaartje (wat altijd gebeurd) krijg ik op 18 december een factuur voor een niet nagekomen afspraak op 3 december. Dit accepteer ik niet en bestrijdt dit. Al eerder heeft hij dit gedaan aan mij schoonzoon. Mijn vrouw die eerst verwezen werd naar een kaakchirurg, heeft hij zelf behandeld en zij heeft maanden later nog steeds last van 6 kiezen achter elkaar trekken.
Ik heb meteen deze tandarts opgezegd voor mij en mijn vrouw, nadat ik hem vroeg waarom een factuur voor 3 december.

Gewenste Oplossing:

De factuur wordt gecrediteerd. Ten tweede nooit meer deze tandarts.

Alle klachten die gemeld zijn door Leo van den Akker