Klacht: Ontbrekende schroeven

op 28 mei 2020 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Loungeset besteld en 6 mei ontvangen. Dezelfde dag gebeld dat ik 4 schroeven mis. Er is mij aangeraden om een email te sturen naar de klantenservice. Op 6 mei 2020 is mij toegezegd dat het is doorgezet naar de service dienst en dat de schroeven nagestuurd gaat worden. Het is vandaag 28 mei en tot op heden niks ontvangen. Op mijn emails wordt ook niet meer gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Ik wens graag de ontbrekende schroeven te ontvangen en een compensatie voor het zo lang wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klacht itek