Klacht: Onprofessioneel bedrijf

op 26 juni 2017 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al 2 weken niet kunnen wassen , dan bestel ik vrijdag een wasmachine, die zou zaterdag ochtend komen , we zijn netjes thuis.. en dan word mij even verteld dat ze zijn langsgeweest ! Ik heb de bellen gechecked of ze het doen en de deurbel doet het gewoon, mijn deurbel is niet te missen gewoon ! Dus dit vind ik schandalig om een vrouw met kind zo een wasmachine door haar neus te boren.. dan bel ik de klantenservice en dominique was niet bepaald klantvriendelijk! Ze sprak door me heen en liet me totaal niet uitpraten. Walgelijk dit allemaal!!

Gewenste Oplossing:

Mijn wasmachine word vandaag afgeleverd , ik ben pas blij als deze daadwerkelijk word afgeleverd!

En dat dominique een lesje \\\"hoe met klanten om te gaan\\\" krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynalogic over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynalogic

Heeft op 14 augustus 2017 om 10:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Ruhulessin,

Allereerst nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Bedankt voor het insturen van een klacht middels ons klachtenformulier. Ik zie dat wij deze al in behandeling en beantwoord hebben. Mocht u hier nog vragen en/of opmerkingen over hebben, dan vernemen wij dit graag!

Ervan uitgaande u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team WeCare Dynalogic

Alle klachten die gemeld zijn door Audrina.r