Klacht: Online verbinding verbroken weekend league

op 06 mei 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond 2-1 voor met weekend league maar voor de 4x op rij komt er iets voor het einde van de latch op verbinding met ea servers verbroken terwijl ik ten eerst met een internet kabel ben verbonden dus geen wifi & ten tweede ik in het menu kom en niet op R3 moet duwen dus ik wel degelijk verbinding heb met ea. Dit is de zoveelste keer dat ik het beu ben! Hierdoor verlies ik zeker 3 overwinningen dit weekend alleen, dan nog maar ge zwijgen over de vorige weekends..

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik 3 extra pogingen zou krijgen of tewel een rechstreekse plaatsing voor volgend weekend aan de weekendleague

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brianho23