Klacht: Online spelen met nieuwe vriend

op 27 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een vriend van mij toegevoegd aan mijn contacten voor de ps3 zodat we fifa15 onLine konden spelen. Nu als we dan naar online gaan maakt hij geen enkele verbinding met alle online opties. Als ik hem verwijder als vriend kan ik wel gewoon alles online spelen.. Wat kunnen we hier aan doen dat we wel online samen kunnen spelen. Ons NAT type is allebei 2 gewoon .

Gewenste Oplossing:

Oplossing komt zodat wel wel samen online kunnen spelen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marloessiee