Klacht: Online draft problemen

op 24 juni 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo,
ik mag graag FIFA Fut Draft spelen en heb hier ook wel een tientje of 2 voor over… alleen is mij heel vaak overkomen dat ik in het begin van de wedstrijd mijn ‘internetverbinding kwijt ben’ heeuul vreemd, wifi en alles doet het behalve mijn zogenaamde verbinding tot de ea server. waardoor mijn wedstrijd als verloren beschouwd word en ik mijn geld kwijt raak (fifa-punten). ik denk dat ik wel 30 x een wedstrijd op deze manier verloren heb en dat vind ik slecht.

Gewenste Oplossing:

ik denk niet dat jullie kunnen checken hoe vaak mij dit overkomen is...
mocht dat wel zo zijn hoor ik dat natuurlijk graag :D.

het is niet dat ik geld terugvraag ( wat natuurlijk ook welkom is, en misschien wel terecht.), maar een persoonlijke reactie met informatie over waarom ik steeds uit de wedstrijd word gekickt en bij Ultimate team word afgemeld, zou ik zeer op prijs stellen.

mvgr. een lichtelijk gefrustreerde fifa-liefhebber.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gerkej