Klacht: Online aankoop ongedaan maken binnen 24 uur

op 16 december 2017 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb BKS tickets gekocht MET camping. De ticketverkoop was daar onduidelijk in en ik wil de aankoop ongedaan maken. Dat is wettelijk verplicht om dit mogelijk te maken. Na zoeken op de Eventim site zegfen ze dat ze ‘in principe’ geen tickets terugnemen. Dat is tegen de wet volgens mij. Als ik vervolgens contact wil opnemen gaat dit niet via email. En het 0900 nummer hangt na de melding ‘U bent verbonden met Eventim’ meteen op. Meerdere pogingen gedaan over meerdere uren. Ik wil van mijn recht gebruik maken om binnen 24 uur de online aankoop te annuleren, maar Eventim maakt dit blijkbaar onmogelijk.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de tickets kan retourneren en het volledige aankoopbedrag tetug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eventim

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eventim nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door havande