Klacht: Onjuiste informatie

op 29 juli 2017 over Splendid club in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27 juli ben ik door een verkoopster aangesproken in een drukke winkelstraat winkelend met kind. De verkoopster had ADD volgens haar zeggen en vergat soms wat te vermelden en heeft me omgepraat een overeenkomst met ze aan te gaan voor 7,95 verzendkosten voor 6 maanden , geen informatie meegekregen. Enkel vertelde ze me dat het een bedrijf uit Breda was. Het bedrijf in Breda meldde me dit bedrijf. Omdat ik geen juiste informatie ontvangen heb en ook geen enkele bevestiging wil ik deze “overeenkomst” ontbinden en geen pakketten te ontvangen

Gewenste Oplossing:

Als overeenkomst en machtiging ontbonden zijn en ik geen pakketten ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Splendid club

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Splendid club nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joor75