Klacht: onjuiste adresgegevens

op 25 mei 2020 over Go Parcel in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook bij Go Parcel zijn pakketten retour gegaan omdat de adresgegevens onjuist zouden zijn. Betreft een nieuw wijkje in den haag waar al 3 blokken bewoond zijn. Ik wordt hier n beetje moedeloos van. Het is wel zo dat in google maps het ook niet te vinden is. Post NL en Ikea komen echter wel gewoon bezorgen.

Gewenste Oplossing:

Dat ik zonder gedoe mijn pakketten ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Go Parcel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Go Parcel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rodenm