Klacht: Onjuist telefoonnummer

op 07 juni 2016 over Intrum Justitia in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word al een ontzettend lange tijd “gestalkt” door Intrum Justitia. Het zou om een vordering van een OV chipkaart gaan, welke niet eens op mijn naam staat. Ik vraag me af hoe dit bedrijf aan mijn telefoonnummer komt. Terwijl dit niet voor mij is bedoelt. Al zeker 5x heb ik dit verhaal telefonisch uitgelegd en verzocht om mijn telefoonnummer uit hun bestand te verwijderen. Helaas wordt ik tot op de dag van vandaag nog steeds door hun gebeld en gesmst. Zeer vervelend!!

Gewenste Oplossing:

Graag mijn telefoonnummer uit het systeem verwijderen en dit ook aan mij bevestigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum Justitia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum Justitia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum Justitia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum Justitia

Heeft op 10 juni 2016 om 11:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Melanieb89