Klacht: ongewild + control memberships optie

op 09 augustus 2016 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde mijn lexa abonnement verlengen voor 6 maanden (9,95 per maand). Toen ik dit deed en de betaling bevestigde zag ik dat er zonder mijn weten de optie + control memberships aangevinkt stond. Dit wilde ik echter niet! Ik wilde nog teruggaan om dit ongedaan te maken, maar toen was de pagina verlopen. Ook kan ik op mijn instellingen & membership dit niet ongedaan maken, ik kan pas na 3 dagen annuleren staat hier.

Gewenste Oplossing:

Ik hoef geen +control membership voor 30 euro extra. AUB deze van de betaling afhalen of terugstorten. Alvast bedankt voor de medewerking.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nielsSpeelberg