Klacht: Ongewenste sms diensten 8844 9060 etc.

op 12 januari 2014 over Telefuture in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks dat ik na een eerder opgeven van blokkades blijf ik bestookt met ongewenste sms berichten die mij deze maand meer dan 100 euro . Ik baal ervan dat tmibile mij met deze kosten blijft bestoken. Hoop dat zij deze zulken vergoeden en nu wel de blokkades blijft aanhouden want op deze wijze is mijn vertrouwen inbreng mobile weg en zal ik over moeten stappen. Chanitah@hotmail.com

Gewenste Oplossing:

Als de kosten van deze sms'jes in de factuur due 18 januari wordt afgeschreven wordt vergoed en de diensten worden geblokkeerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telefuture

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telefuture nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chanitah