Klacht: Ongewenste meldingen/popup

op 24 juni 2021 over MacAfee in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een paar dagen ontvang ik om de 5 minuten pop-up meldingen dat dat mijn abonnement verloopt zetten het ook gewoon in mijn agenda. Dit is opgepast ik vraag niet om deze irritante meldingen weet ook niet hoe ik dit kan stoppen. Dit is een onbruik op mijn privacy en dat voor een beveiligingsprogramma’s ik zet daar mijn vraagtekens bij.

Gewenste Oplossing:

Stoppen met ongevraagde meldingen ervaar dit als hoogs irritant en onbeschofd!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MacAfee

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MacAfee nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thea wubben