Klacht: Ongewenste email

op 24 januari 2014 over Pushplay in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ontvang dagelijks diverse emails met reclame over diverse bekende bedrijven, afvallen, Essent robotstofzuiger, begrafenisondernemingen etc. Ik meld me bij elke email af echter het stopt niet. Het gaat dagelijks over ongeveer 10 emails. De emails komen van verschillende emailadressen. Ik kan deze niet benaderen ik krijg de email als onbezorgbaar terug.
Emailadres bv
[email protected]
[email protected]
Nog nog veel meer vage emailadressen

De emails ontvang ik via [email protected]

Gewenste Oplossing:

Dat de emailzending z.s.m. Stopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pushplay

Alle klachten die gemeld zijn door mariadekoster