Klacht: ongewenst pakket

op 04 augustus 2016 over Gratis-Condooms.nl in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs een pakket gekregen niet op mijn naam, maar wel op mijn adres. Ik heb geen pakket besteld, dus heb ik het pakket in de originele verpakking retour gestuurd. Maar ik blijf aanmaningen aankrijgen op mijn adres, maar ook niet op mijn naam. Ik zou graag hebben dat dit stopt en dat ik niets meer aankrijg, want heb tenslotte niets besteld bij jullie.
Refertenr. R76091

Gewenste Oplossing:

Als ik niets meer van jullie aankrijg en niet moet betalen, voor het ongewenste pakket dat ik heb teruggestuurd naar jullie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gratis-Condooms.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gratis-Condooms.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Friedaschurmans