Klacht: Ongewenst lidmaatschap

op 02 januari 2017 over Instameet in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben onlangs ongewenst lid geworden van instameet.nl
Ik krijg dagelijks meerdere emails waarin staat dat er een bericht naar mij is verzonden. Wil ik het bericht lezen, moet ik eerst credits kopen…

Gewenste Oplossing:

Deze website offline halen.

Reactie van de melder van de klacht PAIBKK.com

9 maanden geleden - Ik heb gewoon Instameet.nl in mijn spamfilter opgenomen. Kijk ik in mijn spamfilter dan zie ik gemiddeld ergens tussen de 5 en 10 spam berichten per dag. Instameet.nl heb ik verscheidene emails gestuurd maar deze werden niet opgevolgd noch beantwoord. Mijn profiel, dat ik niet eens één had verwijderen kan ook niet... Je moet eerst betalen (credits kopen) om emails te kunnen lezen. Zelf ben ik al 15 jaar getrouwd en zat hier al helemaal niet op te wachten !!!

Alle klachten die gemeld zijn door PAIBKK.com