Klacht: Ongevraagd elk weekend in de bus

op 18 september 2018 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg elk weekend het AD in de brievenbus.Deze niet besteld.Ik wil hiervan melding maken naar het AD.Dit is onmogelijk.Ze zijn kosteloos niet te bereiken.De tel.meldingen kosten 0.80 per minuut.Per E-mail zijn ze ook niet te bereiken.Zeer niet klant onvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Geen krant meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door g.vanstaal