Klacht: Ongeoorloofd geld van mijn rekening afgeschreven

op 14 september 2016 over docdata payments in de categorie Financieel Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al ruim 2 jaar wordt er €19,75 van mij rekening afgeschreven. Ik heb mij destijds op gratis sites ingeschreven voor huurwoningen. Ik weet niet van welke site dit is nog heb ik opdracht gegeven om een bedrag van mijn rekening afgeschreven te schrijven. Verschillende sites heb ik met een afmelding/annulering van lidmaatschap benaderd echter dit bedrag blijft door stichting foundation docdata geïnd worden. Zelfs heb ik een keer het geld laten terugstorten, ook dit werkt niet. Wat kan ik tegen deze criminele praktijken doen zonder hier nog meer de dupe van te worden.

Gewenste Oplossing:

De afschrijvingen niet meer plaatsvinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over docdata payments

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar docdata payments over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over docdata payments nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabire