Klacht: ongedierte en vliegende insecten in overvloed in de bergingen.

op 13 augustus 2016 over Havensteder in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste klacht.nl ik heb inmiddels twee keer contact gehad met havensteder over de berging van mijn moeder. De witte deuren van de gezamelijke berging ziet zwart van vliegende insecten. De wijkmeester zegt dat hij al op de hoogte is en is al eerder langs geweest en zou dit in orde maken. Het vertelde dat t iets misschien was met leidinglekkage in de kruipruimte. het is inmiddels zo erg dat het ook bij de bergingen van de buren voorkomt. Ik heb afgelopen week nogmaals gebeld maar kreeg te horen dat de VVE dit zou moeten oppakken. Mijn moeder huurt al meer 25 jaar de woning en is uiterst tevreden met havensteder. Sinds dat gebeuren met VVE en andere veranderingen merk ik achteruitgaan. Ik hoop dat de klacht serieus genomen wordt van het is misselijkmakend wat daar binnen zit en havensteder moet iets doen want zij kan haar eigen berging niet en weet niet wat de schade is die deze beestjes hebben toegebracht.

Gewenste Oplossing:

als er iets aan gedaan wordt tot nu worden we heen en weer doorverwezen, Blijkt dat we VVE niet eens telefonisch kunnen bereiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ayada1984