Klacht: Ondertiteling werkt niet goed naar behoren

op 27 mei 2016 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kijk heel vaak voetbal op SBS 6 maar als ik de ondertiteling aan zet is het vaak dat ie eventje verschijnt en dan is ie opeens weg geen ondertiteling en dan moet ik weer zoeken om ondertiteling terug te vinden maar het werkt niet goed. Dan wel weer dan weer niet neem aub de ondertiteling van RTL 4 over die werkt perfect naar behoren

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als de ondertiteling gewoon normaal verschijnt en alles normaal kan lezen niet 15 % lezen maar gewoon alles lezen dus 100 %

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Watdoetditertoe