Klacht: ondertiteling via teletekst 888

op 06 februari 2018 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is de 2e maal dat ik deze klacht indien, de vorige keer heb ik geen reactie gehad. Net netjes vind ik.
Dit is de klacht van een 81 jaar oude man met gehoor problemen; nu zeggen jullie dat er ondertiteling is via teletekst 888, helaas niet bij het programma Weet Ik Veel, dit veroorzaakt hier een probleem omdat ik de TV te hard zet voor de andere aanwezige. S.v.p.kom jullie toezegging na over ondertiteling en laat mij bij de volgende uitzending mee genieten. Ben helaas niet de enige met gehoorproblemen, dus doe er s.v.p. iets aan.

Gewenste Oplossing:

Als Weet Ik Veel te ondertitelen is via teletekst 888.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.W. Bubberman