Klacht: Ondergrondse Fietsenstalling Rotterdam Centraal vol

rdekker op 15 november 2017 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen dinsdag kwam ik om 14u20 aan bij de ondergrondse fietsenstalling bij R’dam CS en ging ik op zoek naar een vrij plekje. Hoewel de indicatoren voor ELKE rij zo’n 20 vrije plaatsen aangaf, waren die er niet. De gratis fietsen stalling zat VOL. Toen maar in de betaalde fietsen stalling gegaan. Het valt me trouwens op dat er een aantal stallingsplaatsen stuk zijn. Ook stonden er in elke rij wel 4 tot 5 fietsen buiten de rekken geplaatst!

Gewenste Oplossing:

Als de vrije plaatsen correct worden aangegeven of er gewoon een stalling bij komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door