Klacht: Onbereikbaar, vertrouwen weg

op 25 januari 2014 over Nuevo Clinics in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via vakantieveilingen voor 50 euro 6 IPL behandelingen gewonnen. Ik heb meerdere keren contact proberen te krijgen over wat de behandeling behelst, ik ben daar wat onzeker over. Via de website contactformulier krijg ik geen antwoord, telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar wanneer en hoe vaak ik ook bel. Ik heb uiteindelijk een afspraak online gemaakt in maart. Ik kan echter niet op dat moment, maar krijg het bedrijf niet te pakken. Dat geeft geen vertrouwen en als ik dan alle klachten lees hou ik mijn hart vast.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het geld van de veiling willen terug ontvangen. Ik heb geen vertrouwen meer in een kwalitatief goede en klantvriendelijke behandeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nuevo Clinics

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nuevo Clinics nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruth M