Klacht: onbereikbaar en niet terug bellen

op 25 augustus 2017 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in verband met het bezwaar maken tegen de milieu zone twee WOB verzoeken gedaan. Kreeg gelijk te horen dat het 8 weken ging duren, terwijl die stukken klaar moeten liggen omdat het besluit net is genomen.
bellen naar 14010 levert de domme vragen op of ik de contactpersoon al eens heb gebeld, snap de relevantie daar niet van. Na veel vragen wordt je door verbonden. Daar kunnen ze je ook niet helpen maar maken een terugbelnotitie. En dan wordt je niet teruggebeld. Weer hele circus weer niet teruggebeld, Dan sturen ze de terugbelnotitie naar mijn ipv de afdeling, en nu na de 4e keer weer niet teruggebeld. wat een droefheid. Boete is afgeschaft dus nu hoeven we niets meer te doen

Gewenste Oplossing:

wanneer ik een keer reactie krijg en de stukken van mijn WOB verzoeken

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kafka01