Klacht: On te recht moeten betalen

op 22 december 2017 over Splendid club in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg 1 keer een boekje binnen en begon gelijk te bellen ik heb mij hier niet voor aangemeld ik wist niet wat dit was ik mag niets afsluiten want ik zit bij de schuld scharniring ook heb ik ze gemaild ze zeiden dat het stop werd gezet en nu krijg ik weer een brief binnen van hun of ik even bijna 50 euro wou betalen ik heb me nergens voor aangemeld en vind dit een beetje heel erg raar

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit word op gelost er naar mij word geluisterd en ik niets hoef te gaan betalen dit geld zou een week aan eten voor mij en mijn gezin zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Splendid club

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Splendid club nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Splendid club in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marie1989