Klacht: Oliebollentest: Publiceer het niet!

op 21 december 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag het tenenkrommende interview gezien van uw hoofdredacteur bij Evan Jinek. Wat een irritante, verschrikkelijk egotrippende zichzelf verheerlijkende man! Als ik in de AD oliebollentest ook maar één kwetsende zin lees over een oliebollenbakker, zeg ik het abonnement van uw krant op.
IK ben al heel lang lid, maar zoals de hoofdredacteur de oliebollenbakker zat af te zeiken gaat mij echt te ver.
Ik zou als ik u was, ervoor kiezen GEEN test te publiceren. Mocht er dus negatief geschreven worden, zal ik op twitter adviseren massaal op te zeggen. Zo gaan we niet met mensen op Tip: ontsla de hoofdredacteur!

Gewenste Oplossing:

Als er niet kwetsend wordt geschreven.
Wel? Dan zeg ik mijn abonnement op!.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hoofdredacteur