Klacht: nooit geleverd wel betaald via ideal

op 23 juli 2012 over Zelfsigarettenmaken.nl in de categorie Internetshops - Tabak

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

10 x 1,45 =14.50
postnl 4,95
incl btw 19,45
bestelnummer 120624-oe33
is nu een maand geleden, ik heb email,s gestuurd en gebeld 06 34559417 , ik heb hem persoonlijk aan de lijn gehad,maar wacht nog steeds erop. ik geef hem nog een week , dan doe ik aangifte bij de politie, niet om het bedrag , maar om oplichting , ik bestel zo vaak op het internet en krijg het binnen een week.

Gewenste Oplossing:

ik wil binnen een week mijn art.en via email bevesteging en excuses ervoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Zelfsigarettenmaken.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door heinzes