Klacht: Nooit geleverd

op 20 mei 2021 over Bestecanvas.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 mei 2021 heeft mijn dochter een mok met foto besteld. Wilde mij verrassen voor Moederdag. Tot op heden nog geen mok ontvangen. Na meerdere mails gestuurd te hebben waar we geen reactie op gekregen hebben, vandaag gebeld. We kregen een gebrekkig Nederlands sprekende man aan de lijn die erg laconiek deed. Wij willen of zsm de mok of het volledige aankoopbedrag terug!!!

Gewenste Oplossing:

Volledige aankoopbedrag en verzendkosten retour of zsm de mok ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bestecanvas.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bestecanvas.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrijsje1