Klacht: Nokia 7 Plus laad niet meer op!

op 17 maart 2019 over Nokia in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maart 2018 de Nokia gekocht via Tele2. Jaar later Maart 2019 laat de telefoon niet meer op, alles geprobeerd van nieuwe kabels, stekkers en noem alle mogelijkheden maar op maar niks helpt meer. Dit lijkt mij niet de bedoeling van een nieuwe mobiele.

Met vriendelijke groet,

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het probleem kosteloos wordt opgelost, gezien ik netjes met de telefoon omgaat en het toestel slechts 1 jaar oud is mag het niet zo zijn dat ik alweer een nieuwe moet kopen of kosten heb aan duren reparatie's,

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nokia

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nokia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Appie49