Klacht: Nog steeds niets ontvangen

Dora1966 op 19 december 2021 over Restocks in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

27-10-2021 bestelling gedaan bij restocks nike jordans .
Heb aantal keer een mail of bericht gedaan waar de schoenen blijven , geen reactie terug, ik heb 200 euro moeten betalen dan vind ik een goeie levering wel op zijn plaats , ik vind dit een hele slechte zaak , ons zoontje wacht nu al bijna 8 weken , ik wil ze voor kerst ontvangen , anders deze week mijn geld terug zodat ik nog voor kerst misschien nieuwe voor hem kan bestellen ergens anders , nooit meer bij restocks , wat een slechte service , ik raad dit niemand aan

Gewenste Oplossing:

Voor kerst wil ik de schoenen nog geleverd hebben , anders deze week mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Restocks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Restocks nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dora1966