Klacht: Nog alles kwijt

op 14 juni 2018 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb maandag al een bericht achter gelaten maar er is door rockstar nog steeds niet mee gedaan we zijn 4 dagen later en al mij spullen bij gta 5 online zijn nog niet terug al paar keer contact gehad maar ze zijn niet duidelijk wanneer het terug komt en of het nog terug komt help aub

Gewenste Oplossing:

Als alles terug is en een compensatie voor de dagen dat alles weg is want het spelen van gta 5 online is nu niet meer leuk

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door skaffa19NL