Klacht: Niks ontvangen

Zeineb op 30 augustus 2021 over Restocks in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

13 dagen geleden schoenen besteld als cadeau voor me broertje. Tot op heden niks ontvangen. In de mail stond maximaal 12 dagen. Ik ben vervolgens gaan bellen naar hun klantenservice (0,55 ; per minuut waaronder 15 minuten in de wacht) toen ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg had ze opgehangen na zogenaamde ‘research’ te doen. Tweede keer precies hetzelfde gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil of mijn schoenen of mijn geld!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Restocks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Restocks nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zeineb