Klacht: Niks geleverd

MoniqueWeijers op 16 oktober 2020 over My Ortopedic in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23 september een nek massage apparaat besteld via de advertentie op Facebook. Tot op heden nog niks ontvangen en ze zijn op geen mogelijkheid te bereiken. Erg vervelend. Ik heb ook het gevoel dat ik ben opgelicht….. Ik kan ook niet meer op Facebook reageren op de advertentie.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als het apparaat werd geleverd of mijn geld terug gestort zou worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over My Ortopedic

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over My Ortopedic nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MoniqueWeijers