Klacht: Nike tech fleece pak camo blue

op 05 juli 2016 over thefashionshop.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 maanden geleden een Nike tech fleece pak camo blue besteld ter waarde van 100 euro via deze site. Eerst had ik goed contact met de beheerder van de webshop. Nadat ik het wat lang vond duren met de spullen die geleverd moesten worden liet hij niks meer weten of hij stuurde mailtjes met hele korte antwoorden. Deze site licht mensen op, bestel aub niks op deze site

Gewenste Oplossing:

Als ik het pak als nog binnen krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thefashionshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thefashionshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Teun410