Klacht: nieuwe ‘rapid relief’ is een verslechtering

op 18 augustus 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de ‘rapid relief’ is vernieuwd, heb ik gezocht naar een andere tandpasta. Het brandt in mijn mond en na vier dagen gebruik had ik veel pijn. Ik ben ermee gestopt en overgegaan op een ander merk, maar dat is echt ‘second best’. Heel jammer, want ik was heel erg tevreden over de oude versie.

Gewenste Oplossing:

De oude versie terug. Die was perfect, en wereldwijd verkrijgbaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dents