Klacht: Nieuwe computer heeft nog niet een dag gewerkt

op 23 juli 2012 over Medion in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6 juni 2012 een nieuwe PC gekocht bij de Aldi. Ik dacht dat ik het neusje van de zalm had gekocht, maar dat was niet waar. Hij heeft het nog niet een dag gedaan. Het beeldscherm start niet op. Op 15 juni ter reparatie aangeboden en na anderhalve week weer terug ontvangen.Ik dacht nog lekker snel. De grafische kaart was vervangen, maar hij werkte nog niet (het zelfde probleem) Op 26 juni voor de tweede keer aangeboden en tot nu toe (21 juli) nog steeds niets gehoord. Dus ik heb bijna twee maanden geleden een PC gekocht en heb er nog niet een dag plezier aan beleeft.

Gewenste Oplossing:

Wat ik wil is een nieuwe PC, want in deze PC heb ik geen vertrouwen meer in, en anders mijn geld terug. Ik ben ook absoluut niet tevreden hoe ik door de helpdesk behandeld ben. Ze komen niet met oplossingen, je word alleen maar aan het lijntje gehouden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Medion in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Medion een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door tiely10