Klacht: Nieuwe blikjes smaken vies

op 24 mei 2021 over Coca-Cola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zie nu alleen de glimmende blikjes cola in de winkels die smaken anders, super vies!!! Ik drink zolang al coca cola en koop veel in, tot dat de blikjes sinds kort veranderd zijn hoef ik ze niet meer. Waarom zijn ze veranderd????

Gewenste Oplossing:

Als de oude coca cola blikjes (de matte) terugkomen met de oude smaak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coca-Cola

Reactie van de melder van de klacht mor

1 maand geleden - Er zijn veel klachten over de blikjes van coca cola op deze site geplaatst, maar mijn klacht wordt niet in behandeling genomen! Waarom de mijne niet? Omdat ik een buitenlandse achternaam heb?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Coca-Cola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mor