Klacht: Niets ontvangen van mijn bestelling voor mijn moeder en ook geen enkele reactie van Nugezond

kasparM op 12 oktober 2017 over NuGezond.com in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

29 September een bestelling geplaatst voor EUR78 en zoals alle anderen een email ontvangen dat het iets langer kan dren door onderbezetting. Ik heb meerdere keren proberen te bellen maar antwoordapparaat laat weten een email te sturen en dan wordt er zsm gereageerd. Helaas niets tot op heden.

Gewenste Oplossing:

zsm leveren van de producten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NuGezond.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NuGezond.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door