Klacht: niets ontvangen

op 12 juni 2021 over Diabetes sokken shop in de categorie Internetshops - Medische producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

5 mei 2021 heb ik 9 paar Baboe sokken bij Diabetes sokken shop oftewel: Diabetessokkenshop.nl besteld en betaald, na 3 weken heb ik gevraagd waar ze bleven en toen werd er gezegd dat de levering zoals op de site beschreven staat (??? niets gezien) en dat het iets later verzonden zou worden. Helaas ze hebben mijn account verwijderd waardoor ik ook niet meer kan inloggen en verder krijg ik geen antwoord meer op vragen waar de levering blijft.
Mensen bestel hier niets want dit deugd niet!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Diabetes sokken shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AM sok